logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vadóc Állatorvosi Rendelő
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 14.Telefon: 06-20/519-6154
Telefon 2: 06-20/519-6154Internet: http://www.vadocdoki.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Teljes körű állategészségügyi ellátás kisállatok részére (Kutya, macska, nyúl, görény, madár, hüllők, tengerimalac, hörcsög, egér stb.), Igény esetén betegellátás az Ön otthonában, Védőoltások beadása, mely magába foglalja az állat általános kivizsgálását is- Rendelőnk korszerű vakcinákkal dolgozik, Nobivac Garancia program keretén belül az általunk használt Nobivac vakcinák hatékonyságáért az Intervet Hungária Kft. anyagi garanciát is vállal, Teljes körű szaktanácsadás (kölyökválasztás, táplálkozás, betegségmegelőzés, felelős állattartás, stb.), Microchip beültetés és regisztráció, Állatútlevél kiállítása, Hill's gyógytápok forgalmazása, Belgyógyászati, egészségfelmérő, diagnosztikai vizsgálatok, Általános betegvizsgálatok, betegségmegelőző szaktanácsadás, vér és parazitológiai vizsgálatok, mikrobiológiai laboratóriumi és antibiotikum-érzékenységi mintavételek, Ultrahangos diagnosztika, Sebészeti műtétek, Szülészeti beavatkozások, Fogászati beavatkozások, Bőrgyógyászati tanácsadás, Fülbetegségek mechanikai és sebészeti kezelése, Idős és idősödő kutyák geriátriai szűrése

Bemutatkozás

A Vadóc Állatorvosi Rendelő, Zalaegerszegen az Eötvös u. 14 szám alatt a kapualj mögötti udvarban található. Egy korábban irodaként működő helyiséget alakítottunk át nem kis képzelőerő és tervezgetés után állatorvosi rendelővé, melyet igyekeztünk úgy megtervezni, hogy kényelmes legyen gazdinak és állatának ugyanannyira, mint amennyire praktikus a mi munkánkhoz. Rendelőnkben egyaránt tudunk kezelni ambuláns és krónikus megbetegedéseket, lehetőség van műtétek, ultrahang diagnosztikai és vérvizsgálatok elvégzésére is.

Az állatorvos jelentős szerepet játszik az állatok jólléte, egészsége, a közegészségügy és a környezet védelmében. Mint szakmánk képviselői, célunk az állattartók igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása. Fontosnak tartjuk, hogy a gazdik megbízható partnernek tekintsenek, melynek elérése csak korrekt tájékoztatással és személyes kapcsolattartással lehetséges. Munkám során elengedhetetlen, hogy bárki a kezdetektől bizalommal fordulhasson hozzám kérdéseivel, melyeket igyekszünk a lehető legmaximálisabban megválaszolni. Hisszük, hogy igazán minőségi munkát csak a teljes körű konzultációval, és a gazdival közös együttműködéssel lehet elérni!

Céljaink:
Minőségi szolgáltatás nyújtása, a Helyes állatorvosi Gyakorlat betartásával
Gördülékeny együttműködés a gazdival - állattal

Megfelelni:
A hatályos jogszabályoknak,
A hatályos szakmai magatartási és etikai szabályoknak
Az ügyfelek elvárásainak,
A nyújtott szolgáltatásokkal és/vagy a kezelt állatokkal kapcsolatos etikai alapelveknek
A munka színvonalának folyamatos fejlesztése
A minőségtudat és minőségszemlélet fejlesztése
Folyamatos önértékelés.

Remélem, hogy a jövőben Önt és Házikedvencét is pácienseink közt köszönthetjük!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink