logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Italiana Pizzéria - Zalaegerszeg
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Jókai út 26.Telefon: 06-30/910-9581
Telefon 2: 06-30/910-9581Gps: 46.8427403 , 16.8364965

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A név ne tévesszen meg senkit, nem kell útlevél ahhoz, hogy valaki mediterrán hangulatban kemencében sült hamisítatlan olasz pizzát, vagy másféle finom mediterrán étkeket fogyasszon. Csupán fel kerekednie, s el kell sétálnia Zalaegerszegen a Jókai utca 26. szám alatt található immár 14 éves múltra visszatekintõ Pizzéria Italianába.
A hely hangulata minden látogató számára élmény, a nagyméretû falfestményeknek is köszönhetõen szinte ott érezzük magunkat a Canal Granden, netán az Appeninek vadregényes tájain, akár egy középkori vár tövében. Itt mindenki, család, egyén, gyerek és felnõtt, férfi és nõ megtalálhatja azt, amit keres, romantikát, elbújást a világ szemei elõl, meghittséget, nyugalmat, de ugyanakkor unatkoznia sem kell az ízlésesen, a talján hangulathoz igazodón berendezett helyiségekben. A hangulat persze nem elég, más is szükséges, hogy igazán jól érezzük magunkat. Olyan finom étkeket fogyaszthatunk, amelyekre még sokáig emlékezni fogunk. Csupán pizzából közel negyvenféle típusból, két méretben válogathatunk, de bûn lenne kihagynunk legalább egy kóstolás erejéig a különféle tésztákat. Így például a zöldkagyló, paradicsom, fokhagyma ízesítésû penne vongolét, vagy a csirkés, tejszínes fokhagymás, brokkolis, póréhagymás ízesítésû velencei pennét. De a bacon szalonnával, zöldborsóval, sonkával, tejszínnel, sajttal készült gnocchi italiánát is kár lenne kihagyni. A töltött lepények – így például a csirkés lepény - szintén csábítóak lehetnek ínyencek és nem ínyencek számára egyaránt, és akkor még nem is ejtettünk szót a levesekrõl, valamint a mediterrán világ szinte minden vidékét reprezentáló salátacsodákról.
Persze a legfinomabb étel sem ér sokat, ha nincs mivel leöblíteni. Ezért cseh és német, világos és barna sörök széles választékából válogathatunk. Kisebb csoportokat is szívesen fogadnak a három terem valamelyikében, s ha netán valamilyen okból nem tudnánk elmenni a Pizzéria Italiánába, de nem akarunk lemondani a konyha remekeirõl, akkor kedvenc ételünket ki is szállítják nekünk.

A pizzéria hétfõtõl péntekig fél 12-tõl 23 óráig, szombaton 12-24 óra, vasárnap 12-23 óra között fogadja vendégeit.
Ne feledje: a Pizzéria Itáliana az a hely, ahol kellemes hangulatban adhatjuk át magunkat a gasztronómia örömeinek, s mindezt elfogadható áron.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink