logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Kaqun Fürdõ Hévíz
Cím: 8380 Hévíz, Nagyparkoló tér 12.Email: info@kaqun-heviz.hu
Telefon: 06-70/398-4099Telefon 2: 06-70/398-4099
Internet: www.kaqun.huGps: 46.7905869 , 17.1843866

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A KAQUN Egészségcentrum és Fürdõház 2010 augusztusában nyitott meg, mely Hévíz Nagyparkolójában található. A legmodernebb technológiával kiépített KAQUN Centrumban, olyan egészségmegõrzõ és megtartó kezelések veszik kezdetüket, melyek hazánkba és a térségbe egyaránt innovatív szemléletet hoztak.

A KAQUN Egészségközpont és Fürdõház egy olyan ember- és egészségközpontú komplexum, ahol az egészségüket megõrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdõ betegek is elõnnyel élvezhetik a természetes gyógymódok lehetõségeit. Az Egészségközpont a víz és az oxigén, az emberi élet alapvetõ elemeire építette szolgáltatásait. Mindenki számára fontos, hogy:
* szervezete megõrizze fiatalosságát, fiatalos külsõ megjelenését,
* megelõzhesse különbözõ tünetcsoportok, betegségek kialakulását,
* egy betegség után gyorsabban felépüljön,
* a szervezete oxigén-szint egyensúlyát fenntartása,
* és aktívan hozzájáruljon lelki egyensúlya megõrzéséhez.

A KAQUN Egészségközpont és Fürdõház filozófiája a természetességben rejlik. Célja, hogy a víz és az oxigén sokrétûségét, egyszerûségében rejlõ hatékonyságát a mindennapok részévé tegye. Ismerkedjen meg az Egészségközpont szolgáltatásaival, és gyõzõdjön meg hatékonyságukról!
Látogasson el a KAQUN Egészségközpont és Fürdõházba, konzultáljon orvosaikkal, kérje szakembereik segítségét, vegyen részt ivó- és fürdõkúráin, hogy Ön is a legegyszerûbben, a legtermészetesebb módon õrizhesse meg egészségét!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink