logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kajdi Kristály - Balatongyörök
Cím: 8313 Balatongyörök, 71-es fõút mellettTelefon: 06-30/937-0323
Telefon 2: 06-30/937-0323Gps: 46.7668943 , 17.3574750

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Kajdi Imre üvegcsiszolómester, üvegezõ vagyok.
1990 óta Balatongyörökön, a 71-es fõút mentén várom saját üzletemben a kedves vásárlókat. Mivel az érdeklõdõkkel személyesen találkozom, igényeiket jól fel tudom mérni, és vevõközpontú szolgáltatást tudok nyújtani.
A nyers, ún. hutakész formák megmunkálásá durva csiszolással kezdem, majd az üvegmû savazása, polírozása következik, és végül a kitöltõ részek megcsiszolására kerül sor.
Az ólomkristály poharak, kancsók, dísztárgyak legalább 24%-ban tartalmaznak ólmot, innen mély színûek, szép csillogásúak, kellemes csengésûek. Az általam csiszolt, napi használatú káli kristály üvegtárgyak általában egyszerûbb matt mintával készülnek.
Mintáim saját elképzelést tükröznek, egy-egy kompoziíció tanult minták és saját ötletek kombinációjából jön létre. Készletek esetén minden tagon azonos a minta, de dísztárgyakra lehetõleg eltérõ mintákat készítek, ettõl válnak egyedivé.
Felkérésre csiszolok egyedi síküveglapokat is, pl. bútorokhoz, és az üvegtárgyak egy részét homokfúvással dekorálom.
A vásárlók egyéni igényei is megvalósíthatók megbeszélés vagy vázlatok alapján. Különleges alkalmakra vásárolt üvegtárgyakra szívesen gravírozok neveket, pár szót, szlogent, hogy az ajándék személyessé váljon. Emellett a tulajdonosának kedves emléket hordozó üvegtárgyak javítását is szívesen vállalom.

Üzletemben minden vásárlói réteg pénztárcájának megfelelõen igyekszem áraimat kialakítani, bizonyosodjon meg errõl személyesen is!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink